Kalender

Panumkoret:

Sommerkoncert med smuk musik fra alle skandinaviske lande i Helligkors Kirke Nørrebro d. 7/6 kl. 20.00.

Netkor 2019

13/1, 10/2, 17/3, lørdag 13/4, 5/5

- se mere under Netkor

Taizé i Stefanskirken Nørrebro i efteråret 2019

Kom og syng med og oplev fællesskabet og nærværet, når sangpædagog Jon Hollesen får det bedste frem i stemme og sjæl. Aftenen er en af samlet fire aftener, som man kan deltage i samlet eller individuelt. Datoerne er 1/10, 16/10 og 30/10 i 2019.

I løbet af foråret 2019 holder vi taize-sangaftner i vores kirke ud til Nørrebrogade fra kl.19.00-21.00.

Man kommer de sangaftner man kan og koret er åbent for alle uanset sangtalent og er lagt an for nybegyndere i taize-sangene.

Taize er et økumenisk klosterfællesskab i Frankrig, hvor især unge mennesker i tusindvis valfarter til hvert eneste år, for at søge den særlige enkle og dybe form for spiritualitet, som er i dette fællesskab. Taize-sangene er udviklet i klosterfællesskabet som en enkel måde at samle mennesker på i bøn. Sangene er flerstemmige og enkle at lære.

Fyraftenssang på Nørrebroteater kl. 17.00:

Datoer i foråret 2019

9/1, 6/2, 6/3, 3/4, 1/5

Syng hverdagen glad

Synger du normalt kun i badet og sjældent i selskab med andre? Og savner du et afbræk i hverdagen? Så læg vejen forbi Nørrebro Teater, når vi fortsætter succesen med FYRAFTENSSANG.

Til FYRAFTENSSANG kan alle være med uanset alder og sangstemme. Det eneste, det kræver, er lysten til at synge. Dirigent Jon Hollesen og pianist Mads Strandgaard styrer slagets gang, og på Facebook kan du være med til at ønske, hvilke sange vi skal synge. Hver gang får vi desuden besøg af en musikalsk gæst, som både vil synge for og sammen med os.

Grib chancen for en musikalsk pause midt i hverdagen og inviter familie, kolleger, venner, børn og børnebørn på en stemningsfuld onsdag eftermiddag i fællessangens tegn!

Meld dig til på teatrets hjemmeside.